15 Haziran 2009 Pazartesi

12 Haziran Gecesi...

12 haziran büyük gece büyük heyecan tüm oyuncuların kan basıncını arttırmıştı. Herkes gecenin nasıl olacağını izleyicilerin nasıl olacağını herhangi bir aksilik yaşanıp yaşanmayacağını merak edip durdu.. Artık geri sayıma çok az kalmıştı. Kulis te sessizce oyun listesini gözden geçiriyor ve oyunculara rol dağılımları yapılıyordu. Son uyarılar sahne duruşları , seyirci selamı , ses kontrolü ..
Savaşa çıkacak askerler gibi gözlerini kırpmadan nefes almadan dediklerimizi dinledir. Son provayı kendimizi eğlendirmek için aldık. Kulisten çıktığımızda salonun tıka basa dolu olduğu gözümüzden kaçmadı ve dizlerimiz müzik le bir ritm halindeydi. son üç dendiğini duydum.. insanlar bizi biz onlara görüyorduk ve süreyi sayıyorduk.. hepimiz arthurun şovalyeleri gibi bir yuvarlak daire oluştururak birbirimize sarıldık. O sıcaklığı , enerjiyi birbirimize verdik . Birden sahneye koşarak çıktık. O kadar heyecanlı ve eğlenceliydik ki seyirci bize ayak uydurmak zorundaydı. Enerjimizle onları kontrol etmeye başladık ve oynamaya başladık.. Ama çiftetelli :) seyircinin de bizim gibi rahatlamaya ihtiyacı vardı.. :) bu gecenin çok güzel gideceğini bir delalet ti oysa.. Beklediğimizin üzerinde bir performans ile çok başarılı bir oyun çıkardık. (Elbette hatalarımız var bunu seyirci görmedi.. ama biz farkındayız ve en aza indirgemek için çalışıyoruz)
Çok keyif aldık ve izleyenlere çok büyük keyif verdiğimizi hissettik. Umarım bundan sonraki oyunlarımızda da aynı heyecan ve tutku eksilmez. Ve oyunlarımızda ki performans daha da iyi olur. Henüz çekilen fotoğraflar elimize geçmedi geçtiği anda buradan payalaşacağız sizler le..


Çok teşekkürler herkese...

Sevgiyle Perdeniz Hiç Kapanmasın ...

AZOT

2 yorum:

  1. Gece orada olup bizi izleyen fistikyesili.com dan sevgili dostlarımıza buradan teşekkürlerimizi iletiyoruz. Oyun hakkındaki yazılarını buradan paylaşmak istiyorum..

    http://fistikyesili.com/2009/06/15/azot/

    YanıtlaSil
  2. yaşadığınız o heyecanı en iyi anlayanlardan biriyim sanırım. inanın ben de burda heyecanlandım. şimdi sahnedelerdir, şimdi ara vermişlerdir (evlerinin önü boyalı direk çalıyodur:)), şimdi bitmiştir derken oyun hakkındaki yorumlar gelmeye başladı ve beklediğim oldu:))

    başarılarınız daim olsun canlarım...bi ay sonra görüşürüz;)

    YanıtlaSil