17 Ağustos 2009 Pazartesi

Azot Kamptaydı..

Akla ziyan oyuncular topluluğun istanbulda olan üyleri Gündoğarken Treaking ekibi ile birlikte Tekirdağ Uçmakdere 'deki haftasonu yaptığımız kamp herkese çok iyi geldi.
Kamp hakkında aslında bu yazıyı kamp liderimiz Cem Ergun yazmış , bende üzerine birşey yazmak istemedim direk buraya kopyaladım..

"Keyifli bir hafta sonunu tamamlayarak yine sürgünümüze döndük. ve yüzümüzü yarın aksamdan itibaren dağlara cevirdik bile...
Cumartesi sabah 19 kişi ile yeni arkadaşlar yeni dostluklar ile şehri terkettik. Ve Tekirdağda kısa bir mola ile uçuş hocamızında bize katılması ile uçmakdere yollarına doğru ilerledik.
yedi arkadaşımızın uçacağı uçuş yerine geldiğimizde; surekli değişen rüzgarın azizliği sayesinde bir anlık oluşan iyi hava sayesinde AZOT grubu üyesi Özer'in atlayışını izlemek üzere iniş alanına gittik. Güzel bir atlayışı ve inişi sahilden sıfır rakımdan izledik.
Sonra kamp alanına doğru yola cıktık. Kurulan cadırlar, denizin kolları, güneş ve akşam mangaldan sonra ateş başında keyifli sohbetler günün ilerleyen saatlerinde yaşadıklarımızdı... Tabi çeşme başında Azot uyesi Özer ve Mahmut'un keyifli oyunları hepimizi gülümsetti keyiflendirdi.
Sabah küçük bir grup oluşturduk ve erken uyananlar ile ve küçük yürüyüşçümüz, kampcımız Uzay ile yakınımızdaki bir tepeye cıkarak yürüyüşümüzü yaptık ve uzaklarda görünen sahilleri, köyü ve güneşin denize düşen izlerini seyrettik.
Sonra güne devam... Kahvaltı, deniz, dalgalar köpük köpük ve çadırların toplanması, Tekirdağ'da köfte molası...
Ve şehir..."





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder